Druiven - een kind van de zon en de geest.

  

Druiven

Bessen zijn zo complex chemische samenstelling, dat sommige artsen thuisbehandeling van druiven te vergelijken met een reis naar het resort op het mineraalwater. Dit resort kan worden geregeld thuis. †WAT IS ampelotherapy? †Zogenaamde druif-cure. Op de genezende eigenschappen van de druiven is al lang bekend.

De Grieken en Romeinen die leefden voor onze jaartelling, de gebruikte druiven-cure om kracht te herstellen en de stofwisseling verbeteren. Dit recept wordt vermeld door Plinius de Oudere. Oude Aesculapius voorgeschreven druiven tegen †, Mondzweren, en bloedspuwing. Druivensap en zelfs in die tijd waren ook wel bekend als een diureticum, laxerend en tonic agent.

Een krenten en rozijnen, dat wil zeggen, rozijnen, geserveerd heerlijke pil voor longziekten, †en nieren. †Maar alleen in het midden van de negentiende eeuw, toen wetenschappers goed onderzocht de chemische samenstelling, hebben artsen erkend voor druiven door de drugs. Vooral populair was de ampelotherapy in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Italie en Zwitserland.

Uvariumy - de zogeheten paviljoens, waar in het begin van de vorige eeuw, dames en heren geproefd druiven. In Frankrijk, voor de Tweede Wereldoorlog zelfs gehandeld Federatie druif genezen. †Chasselas, Riesling en semiyon beschouwd als de meest geneeskrachtige varieteiten. †Hoewel deze drug is in staat om steeds een druif.

Eetkamer class vinogradaedyat voor het dessert, van wijn en dranken zijn voorbereid (zie artikel Wijn Enoterapiya). De meest bekende edele varieteiten van witte druiven Chardonnay, Sauvignon Blanc, Chenin Blanc, Muscat. Bekende varieteiten van rode druiven - cabernet sauvignon, merlot, pinot noir, cabernet franc, Ghana, grenache.

Van de witte druivenrassen die zaden bevatten, rozijnen zijn, van pitloze - rozijnen, pitloze varieteiten van blauw - blauwe bessen. †Druiven VITAMINEN fructose en glucose - in hen ligt het geheim van de uitzonderlijke voordelen van druiven. Druivensuiker, heeft in tegenstelling tot de gebruikelijke we bietsuiker (sucrose) ondergaan het proces van de vertering van belangrijke transformaties, en onmiddellijk in het bloed, verbetert de spierspanning, handelen, versterken de vermindering van de hartspier, het verhogen van de stofwisseling, verwijden van de bloedvaten. †Zink, kalium, †koper, mangaan, †- Deze sporenelementen en minerale zouten gevonden verteerbaar vvinograde in grote hoeveelheden.

Zeker een veel kalium in hen, om zo te worden behandeld druiven is de kern. Raden het eten van druiven met bloedarmoede, verhoogt het aantal rode bloedcellen en verhoogt poskolkuvinograd hemoglobinegehalte, en normaliseert de relatie tussen bloedcellen en stimuleert het beenmerg hematopoietische functie. †Beginnen met het verzamelen Europese druiven in augustus en september in Zuid-Afrika - januari tot juli, de Europese kas voorjaar en de zomer druiven rijpen van april tot augustus. †Vitaminen in druiven niet minder dan de bessen in een cluster: er is in, C en P, en vitamine B, en carotenoiden.

Druiven zijn rijk aan organische zuren - gluconzuur, wijnsteenzuur, appelzuur, citroenzuur, barnsteenzuur en oxaalzuur. †Omwille van de hoge zuurgehalte is gecontra-indiceerd bij zweren druiven, en vanwege de hoge calorie druif moet vermeden worden voor mensen die lijden aan obesitas. Alle andere matige consumptie van wijn zal alleen ten goede komen.

HOE dosis voor de eerste dosis vinogradadolzhna zijn klein - 400 g van de bessen een dag. Verhoog geleidelijk de hoeveelheid van de druiven, zodat tegen het einde van de vierde week kon je 3 kg per dag te overmeesteren. Verdeel de druiven op het apparaat 3 keer per dag - een in de ochtend op een lege maag, de tweede - twee uur voor het diner, en de derde - drie uur na de lunch. Sommige voedingsdeskundigen adviseren: het stoppen van de druif-cure, de hoogte van het op een tijd en geleidelijk te verminderen. †Voedsel in de dagen dat u botryotherapy praktijk moet enkelvoud.

Vergeet niet dat, op dit moment in ieder geval niet te veel eten, want de druiven zijn zeer hoog in calorieen: 1 liter druivensap over voeding is niet inferieur is aan 1,5 kg appels en perziken, of 650 gram rundvlees, of 1 kg vis. Geen wonder dat een handvol rozijnen en brood genoeg voor soldaat dag wandelen. †Beter in het bedrijf met de druiven niet drinken brouwen, gezoete frisdranken, is niet gerookt, ingemaakt, pickles, vetrijke maaltijd, grove groenten - rauwe kool, bieten, radijs.

We zullen moeten opgeven andere bessen, groenten en fruit. Een slechte partner druiven - zuivel, druiven skvashivaet hen, en rijpt in de maag "revolutie." Indien toch, was er een lichte maagklachten, neem dan een pauze in vinogradolecheniina 2-3 dagen.

De tanden hebben om uw tandarts te behandelen voordat botryotherapy. Inderdaad, zuur en suiker druiven, krijgen op de betrokken tanden †Pijn veroorzaken en versnellen hun vernietiging. Sommige tandartsen raden na het nemen van de druiven nodig hebt om je mond te spoelen. †Peel druiven is erg nuttig, maar niet elke maag om te gaan met het. Tijdens de cursus ampelotherapy artsen raden een sissy en degenen die lijden aan gastritis of †, Spit uit de dikke huiden van druiven met zaden of bessen niet te eten, en drinken vers sap.

LIED VAN druivenpitten extract druiven olie Grape botten zijn al lange tijd gebruikt in cosmetica. De eerste wordt verkregen uit de huid van druiven. In de samenstelling van kosmetische sredstvvinograd versterkt het bindweefsel van de huid, stimuleert de celvernieuwing, anti-inflammatoire en wondgenezing effect, stimuleert de lymfedrainage en vermindert de zwelling van de huid, voedt de cellen, verbetert de bloedcirculatie, waardoor verdwijnen donkere kringen onder glazami.Vinograd heeft een intense invloed op de regeneratieve processen in cellen van de huid, hydrateert, verhoogt de elasticiteit en elastichnost.Vinograd te gebruiken in de zorg voor ouder worden, schilfering en huidproblemen.

Niet zo lang geleden in rode druiven is gevonden er prachtige dingen - resveratrol, die uitstekende anti-oxiderende eigenschappen heeft. Volgens het onderzoek van de faculteit farmacie van de Universiteit van Bordeaux, een maand ispolzovaniyaego 24% verhoogt de aanmaak van nieuwe huidcellen. Daarnaast is het blad extract van de rode druif tannines te wijten aan tannines en adstringerende als stimulerend werken, maakt het deel uit van de vele lotions en tonics. †Druivenpit olie is zeer licht, waterige, bijna reukloos. In termen van samenstelling en svoystvamvinogradnoe Maslovo vele close zonnebloemolie.

Door de hoge concentratie van linolzuur (70%) en oliezuur (25%) zuren druif olie activeert vetmetabolisme en herstelt de beschermende functie van de opperhuid. En polyfenolen vormen de olie-, druivenpitten, omgaan met vrije radicalen veel efficienter vitaminen C en E. De krachtige anti-oxidant en regeneratieve eigenschappen van druiven olie aangetroffen gebruik in voedings-en hydraterende cremes voor droge, beschadigde, gevoelige en ouder wordende huid. Bevatten vaak druivenpitolie en haarverzorgingsproducten - vooral dan gedroogd en broos. En in de lucht-conditioners en maskers druiven olie vult haaruitval natuurlijk vet na de shampoo en zeep. †Bovendien is druivenpitolie vaak gebruikt in massage en het maken van mixen voor aromatische procedures.

De meest populaire cosmetica op basis van druiven, geproduceerd onder de merknamen Pullanna, Caudalie, Lakrima. †Geroprotective dieet - zie †Vetarm dieet - zie †Carotenoiden, die bijzonder rijk aan tomaten.

De meeste van lycopeen in tomaat die geheel rijpe op de bush. Net als andere carotenoiden, lycopeen - een anti-oxidant die de cellen tegen schade beschermt. Gebruikt om de leeftijd gerelateerde ziekten, waaronder hart-en vaatziekten en kanker te voorkomen. Lycopeen is bijna geen afname in de verwerking van tomaten in de pasta en sauzen.

Ampelotherapy - behandeling van druiven, zie de

  

© Copyright druiven.greab.info
Druiven zijn een uitstekende herstellende en tonic.