Druiven - een kind van de zon en de geest.

  

Druiven van meer dan 150 biologisch actieve stoffen

Vandaag, de voordelen van de druif koor praten niet alleen genezers, maar ook artsen, en zelfs schoonheidsspecialisten. Ondanks het feit dat in de eerste eeuw na Christus door de Grieken en Romeinen gebruikten uitgebreid ampelotherapy (druif cure), werd voornamelijk betrekking op de bessen en het sap. Huidige onderzoek naar de geneeskrachtige eigenschappen van planten te kampen met een hausse bij de experts. †Vandaag de dag, rood druivenpitten in de wereld een soort van een hit, want ze tonen een sterke anti-oxidant, verjonging van het lichaam en verbetert het cardiovasculaire systeem. Uit de zaden doen verschillende medicijnen en voedingssupplementen, en toegevoegd aan cosmetische producten - nu elk cosmetisch bedrijf produceert per se creme op basis van druivenpitten extract.

Hier is het! †Druiven erkend meer dan 150 biologisch actieve stoffen. Onmogelijk om ze allemaal te noemen, behalve om te zeggen dat druiven vitamines B1, B2, B6, B12, C, P, PP, foliumzuur, en organische zuren bevatten. Een sporenelementen in het meest nodig is: silicium, natrium, ijzer, fosfor, koper en zink.

En elk deel van de plant - het fruit (pulp, zaden en schillen), takken, bladeren en wortels - kan worden toegepast met voordeel. Druiven van meer dan 150 biologisch actieve stoffen druiven Met de druiven kan behandelen vele ziekten, op dat moment de Krim-artsen en voedingsdeskundigen ampelotherapy opgegroeid op poten ziek. Als u gebruik maakt van de bessen in een speciaal ontworpen programma, het extra gewicht, het verbeteren van het bloedbeeld, en daarom is het effectief voor de uitputting en bloedarmoede, en zelfs in milde vormen van tuberculose.

Luchtwegen op het gebruik van druiven worden gewist van slijm, zo chronische bronchitis, die later de gesel van onze tijd, een goede behandeling van deze bes. Nieren beter begint te werken wanneer de organische zuren van de druiven is verwijderd uit het lichaam van zout, ureum en urinezuur. †Over het algemeen ampelotherapy geschikt voor ondervoede mensen de ziekte, omdat de druiven niet alleen versterkt verdediging van het lichaam, maar verhoogt ook de weerstand tegen infecties.

Druivensap heeft de mogelijkheid om direct in de bloedbaan en snel opgenomen door het lichaam. In dit opzicht is hij als honing, en de chemische samenstelling lijkt op moedermelk. †De oude volksgeneeskunde gebruikt verschillende delen van de plant en de fans van de verschillende dieten zitten op de druif dieet.

Maar we doen totdat we vertellen. Waarom? En omdat de druiven niet een product dat kan worden geconsumeerd in elke hoeveelheid. Er zijn enkele beperkingen bij de receptie van de bes. Op hen moet je altijd onthouden en niet op de gezondheid verloren ter wille van het experiment op zichzelf risico's.

Vandaag is officieel vastgesteld dat ampelotherapy gecontra-indiceerd: diabetes, obesitas, met inbegrip van endocriene en de hypofyse, maagzweer en darmzweer heeft, levercirrose met geelzucht, galblaas empyeem in sommige chronische nierziekte, colitis, gevolgd door diarree, tandcaries en stomatitis. Nou, dat zwangere en zogende moeders niet eten druiven, waarschijnlijk bij velen bekend. Ik wil waarschuwen voor de ouders zijn opgegroeid kinderen: niet kopen een donker druivensap - bij sommige kinderen kan leiden tot bloedarmoede. †Als u wilt druiven te genezen, dan kunt u er rekening mee dat het gebruik van een grote hoeveelheid druiven te vet voedsel, rauwe melk, bier, sterke dranken, mineraalwater, rauwe groenten en veel fruit te voorkomen (diarree kunnen voorkomen.)

Je ziet hoe veel beperkingen! Bij de behandeling van de druiven moet de patient en de behandeling worden. Verschillende delen druiven op het lichaam op verschillende manieren. Traditionele geneeskunde van het oude gebruik van alle delen van de plant en met succes behandeld voor de verschillende ziekten.

In de moderne geneeskunde verse Grape bladeren worden gebruikt voor constipatie. Een koude infusie van de bladeren worden gebruikt om visie te verbeteren, en reuma. Ter voorbereiding op 350 gram wijnbladeren giet 3 liter koud water en van het infuus gedurende 3 dagen. †Bouillon druivenbladeren alkalify urine en geleidelijk te helpen om zich te ontdoen van urinezuur nierstenen. Bouillon en nuttig in jicht.

In druivenbladeren zijn gedefinieerd glucose-verlagende eigenschappen - ze zijn met succes gebruikt om diabetes te behandelen. Het is ook van mening dat de druivenbladeren verbetering van de potentie. †Het poeder van gedroogde wijnbladeren wordt ingeademd voor nasale bloeden. Toch zijn ze de zweren te behandelen, te gebruiken als een antisepticum. †Druivenpitten hebben een hemostatische effect met baarmoeder bloeden.

Druivensap te behandelen neurasthenie, hysterie, functionele hart-en vaatziekten. †As van de wijnstok in de vorm van warmte wanneer toegepast plaatselijk te verwijderen aambeien. Als je dagelijks om 1.75 g van as, is het mogelijk om te genezen zweren van de darm, verbrijzelen nierstenen, blaas.

Juice, afgescheiden door brandende takken, in uitwendig gebruik elimineert wratten, sproeten, waardoor het onmogelijk is, zeker als het wordt ingesmeerd met rozijnen. †Geen noodzaak om haast! †Het zou niet prettig botryotherapy zijn, alvorens er op, moet u naar de dokter te bezoeken, een urine monster te nemen - een gemeenschappelijke en suiker.

En toch, druiven - high-calorie voedsel. Bij de behandeling riskeer je gewicht toeneemt, als je niet annuleert uw andere calorierijke voedingsmiddelen en begin niet actief calorieen te verbranden, intensief bewegen en fysiek werken. †Toegegeven, af en toe genieten van een geurige bos kan iedereen, zelfs diabetes: Op dit moment onder arts orders voor deze patienten gaan naar de (verwijderen het was met honing).

Een tandglazuur kunnen beschermen tegen vernietiging, uw mond spoelen met een zwakke oplossing van natrium na toediening van de druiven.

  

© Copyright druiven.greab.info
Druiven zijn een uitstekende herstellende en tonic.